Na początku użyłem sondy duo, nie było efektu. postanowił wziąć mocniejszy (także sampler na początek) efaclar, aby z retinolem intensywniej odnowił skórę. Obiecali także efekt przeciw nawrotowi. Smaruję w drugim tygodniu, wydaje się, że mniej stanów zapalnych, ale powtarzające się nadal się pojawiają. pewnego dnia na podbródek wyszedł ogromny czerwony podskórny bolesny pryszcz! To już czwarty dzień, nie mija. anty-nawracający efekt kremu nie działa.

Wzięła też żel do mycia efaklaridów, trochę pieni się, lekko pieni się, ale czyści dobrze. Kremy duet i k mają bardzo dobrą lekką konsystencję i zapach. miło w użyciu.

Może ktoś wie, dlaczego taki trądzik się pojawia i skąd?

12 października 2012

Rozumiem, że problematyczna skóra jest wynikiem problemów wewnętrznych, mogło wystąpić zaostrzenie. opieka nie działa cuda i eliminuje trądzik o 100%

12 października 2012

13 października 2012 r

Ten krem ​​mi pomógł! I pryszcze szybko wyczyszczone!

22 października 2012 r

Effaclar K i DUO to kremy do różnych problemów i różnią się efektem. Effaclar DUO dla młodej skóry i jej główny cel, walka z młodzieńczym trądzikiem + nawilżanie. Effaclar K dla bardziej dorosłej skóry iw związku z tym rozwiązuje nieco inne problemy, chociaż wygląda podobnie. Kompletność w nieszkodliwym, niestety, nie ma środków, które natychmiast i 100% rozwiązują wszystkie problemy nawet przy regularnym stosowaniu trądziku Effaclar, ale pojawią się rzadziej.

La Roche-Posay Effaclar K + Środek do matowania skóry

To narzędzie ma konsystencję mleka, jest białe, szybko się wchłania i nie pozostawia połysku. Ma przyjemny aromat, nie nachalny.

Moim zdaniem ten produkt działa bardzo dobrze. Idealny dla dziewczynek, które używają kremu pod fundamenty.


Otwarcie tuby nie jest łatwe, musisz naciskać i przewijać z siłą, nie zrobiłem tego za pierwszym razem.


Producent pisze:

Tak Stosuję ten lek dwa razy dziennie. Przed pracą i po. Nie używam tonnika, pierwsze 6 godzin twarzy w idealnym stanie! Nawilżony, nie genialny, po prostu super. Następnie skóra zaczyna się tłusty, więc pod koniec dnia spędzam z mokrą szmatką. Na wszelki wypadek niosę ze sobą mydliny tego kremu - w przypadku nieplanowanego spotkania idealnie pasuje. Cena gryzie, ale lekarstwo jest dobre, zwłaszcza jeśli skóra potrzebuje wilgoci.


Dlaczego rozdzielam wilgoć. Wiele produktów, które usuwają połysk, silnie osusza skórę, więc miesiąc później blaknie, a effaclar działa bardzo delikatnie na korzeń samego problemu. Na nosie było mniej czarnych kropek, ale nie zniknęły całkowicie. Ale nie ma blasku i jest świetny. Wczoraj napisałem recenzję kremu Bioderma, w tym anty-połysk, i chcę powiedzieć, że lekarstwo na Biodermę jest silniejsze i bardziej agresywne (matowanie przez 12 godzin), ale Effalar jest słabszy, ale skóra jest bardziej wilgotna. Więc wybierz, że ktoś jest lepszy.


Dziewczyny, trochę czasu, dziś zdały egzamin państwowy. Wszystko jest krótkie, ale mam nadzieję, że jest wyraźnie malowane. Pytania w komentarzach, chętnie odpowiemy! Kocham cię i przytulam) Jesteś moim najlepszym)
Plusy i minusy:
+ nawilżający;
+ miękkość skóry;
+ szybka absorpcja;
+ absolutnie żadnych śladów;

- cena.
p.s Jeśli twoja skóra jest nadal baaardzo mocna, weź Bioderma Global, ich ceny są prawie takie same.

Recenzje Emulsion La Roche Posay EFFACLAR K (+)

Kategoria:
Kosmetyki pielęgnacyjne

Marka:
La roche posay

Wszystkie recenzje dotyczące La Roche Posay EFFACLAR K Emulsion (+)
Mmm... może nie

Cześć wszystkim! Dzisiaj chcę porozmawiać o moim doświadczeniu w stosowaniu emulsji korekcyjnej do skóry tłustej La Roche-Posay EFFACLAR K (+). Jak [. ]

Ta emulsja przypomniała mi pory silikonowe. Skóra jest przekształcona, staje się gładsza i gładsza, ale potem witam PAKOWANE PORY i TRĄDZIK!

Cześć wszystkim! Dzisiaj chcę wam powiedzieć o EFFACLAR K (+) emulsji korygującej dla skóry tłustej z Laroche-posay. Po raz pierwszy formuła Efaklar K + [. ]

Emulsja La Roche Posay Effaclar K (+) tworzy magię! Sim-sylavim i tu są powiększone pory i zaciśnięte pory. Czarna magia La Roche-Posay w akcji. Za najodważniejszą akcję na darmowym zestawie mini-narzędzi nadal obowiązuje!

La Roche Posay ma reputację kosmetyków bardzo wysokiej jakości, jej linia dla skóry problemowej jest bardzo popularna i jest chwalona zarówno przez zwykłych ludzi, jak i [. ]

Product Produkt NIE eliminuje oznak problematycznej skóry, NIE uwalnia zatkanych porów i NIE koryguje wysypek. Usuwanie usterek w La Roche Posay Effaclar K + ☼

Dobry dzień dla wszystkich. Całkiem rewelacyjne narzędzie od La Roche Posay, wielu redaktorów urody, blogerów i tylko fanów pielęgnacji skóry [. ]

UWAGA.

Cześć wszystkim! I Effaclar K + spowodował straszny trądzik na brodzie, skóra jest problematyczna, wrażliwa, stale zmaga się z niedoskonałościami i tutaj [. ]

Efaklar K + emulsja korygująca do cery tłustej. W skrócie - nie polecam. Dlaczego Poniżej znajdziesz odpowiedź.

Dobry dzień dla wszystkich! Powiem tylko, że nie będę opisywał opakowania i tego, co sprzedający obiecuje nam - nie widzę w tym sensu. ]

OSTRZEŻENIE! MOŻE SPOWODOWAĆ SILNĄ REMISJĘ! zdjęcie twarzy: (dziewczyny, nie patrzcie squeamish, to puszka!

Krem La Rocher Posay Effaclar K (+) został mi przedstawiony i byłem bardzo zadowolony z takiego prezentu! Wcześniej miałem podobną cremicę La Rocher Posay [. ]

Szok skóry, tryndek, koszmar - tak zrobił Effaclar! Wpływ LHA - kwasów na skórę problemową: ZDJĘCIE przed i po. Test nowych przedmiotów z La Roche Posay przeciwko czarnym plamom, pryszczom i nieprawidłowościom. Cena, instrukcja, analiza składu, zasada działania.

Dzień dobry dla wszystkich, którzy dbają o niedoskonałości skóry! Mogę nazywać siebie, jeśli nie ekspertem, to z pewnością bardzo kompetentna osoba w [. ]

Nowa emulsja korekcyjna La Roche-Posay EFFACLAR K (+) CO STWORZYŁEŚ NA SKÓRY, chciałem tylko zmniejszyć pory../ działanie przeciwutleniające. Odsłanianie „innowacji” / Rzeczywistości i WYNIKÓW w makrofotografii

Dziś przegląd będzie poświęcony przedstawicielowi segmentu: kosmetyki farmaceutyczne to emulsja francuskiej marki Novelty z innowacyjną [. ]

Efaklar K Emulsion La Roche-Posay

Opinie

Podobała mi się ta emulsja, ponieważ dość szybko przywróciła moją dziwaczną twarz z pryszczy.

Ma lekką konsystencję, choć butelka jest mała, ale nie używałem jej przez jakiś czas, dlatego nie mogę powiedzieć, ile to trwa. Może być stosowany rano i wieczorem lub raz dziennie, a przed nałożeniem makijażu.

Prawda nie jest moim zdaniem przyjemnym zapachem, ale nie jest silna.

Zapomniałem podać miejsce zakupu: Apteka i cena: 600 rubli.

ale ten żel nie zrobił na mnie wrażenia, że ​​rozmazałem nim strefę t, że jej nie rozmazałem - mimo wszystko, ale prawda jest taka, że ​​nie miałem żadnych stanów zapalnych, kupiłem ją w nadziei pozbycia się czarnych kropek. naiwne, prawda?

Sądzę, że niewiele można pozbyć się czarnych kropek tylko wtedy, gdy przez bardzo krótki czas nie miałem pomysłu, aby użyć ich w stosunku do czarnych kropek i myślę, że tylko parowanie i ich konsekwentne usuwanie mogą sobie z nimi poradzić.

Kupiłem go trzy razy z rzędu, dopóki nie znalazłem kremu Uriage z ANĄ.

I to bardzo szybko się skończyło - jedna przerwa, przez 3 tygodnie i tak dalej. Nie zwalcza szczególnie stanów zapalnych, a także czarnych kropek.

Używam tej emulsji przez długi czas. Moja skóra jest straszna - problematyczna, bardzo trudno jest zebrać krem, natychmiast wysypki lub podskórne guzki, a nawet wszystkie razem. Więc to jest jedyna emulsja, która niczego nie spowodowała i nadal leczyła to, co już tam było. rozczarowało mnie to, że z czasem przestała kojarzyć skórę, tj. 20 minut po aplikacji skóra już lśniła, ale myślę, że jest to spowodowane tym, że skóra jest już do tego przyzwyczajona. Teraz postanowił zrobić sobie przerwę - idialista kupiony od Estee Lauder, zobaczymy.

Użyłem tej emulsji, zmywacza i lekarstwa na stan zapalny, kiedy studiowałem przez 1 rok, 4 lata temu. W tym czasie była to tylko katastrofa na mojej twarzy! Przerażający trądzik na policzkach, czole. Ale ten system mi nie pomógł. Emulsja nie matowała ososbo, makijaż z nią płynął jak był szczególnie szybki (w tym czasie nie korzystałem z tonalnego, tylko proszek i korektor). A ten leczniczy zapach jest wciąż pamiętany z obrzydzeniem.

moja ulubiona seria. jeden z produktów jest zawsze obecny, teraz używam tego narzędzia i, moim zdaniem, jest on konsumowany bardzo powoli, ponieważ Rozsyłam go dobrze. Kupuję go po raz drugi. Zgadzam się z Irsą, że to jedyny krem, który nic nie powoduje. Bez sensu nie wyobrażam sobie życia. Podobał mi się żel i oczyściłem go z hukiem.

Tak, mam też całą serię: punktowy efekt A, był żelowy efekt (umywalka), ale wysuszył moją skórę, a także efekt H (teraz je myję) jest cudowny, kończy się tylko szybko. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo lubię te kosmetyki, używam ich od wielu lat, wypróbowałem wiele rzeczy - tam też podobał mi się szampon.

Tak, korzystałem również z wielu produktów i byłem zadowolony ze wszystkiego.

Bardzo podobała mi się również ta emulsja, nie warto czekać na rozwiązanie wszystkich problemów tylko za pomocą opieki, a także porządna seria

Opinie o emulsji La Roche Posay Effaclar K i Effaclar Duo Co jest lepsze?

Postanowiłem więc kupić sobie coś ze swoich kosmetyków aptecznych, zdecydowałem, że wezmę krem ​​z efektami, ale nie wiem, który duet lub K.. Przeczytaj wiele recenzji, ale nie rozumiem, na czym polega różnica)) Oświeć mnie i ogólnie, kto jak działa efekt? Pomaga? Jak to działa? Ogólnie rzecz biorąc, co jest lepsze?

Zobacz także

Odpowiedzi (26):

O ile zrozumiałem z opisu na stronie, Duo o szerszym działaniu i bardziej aktywny, to znaczy walczy z elementami zapalnymi i czarnymi kropkami - jest to wskazane: Dla skóry tłustej z wyraźnymi zmianami: zablokowane pory, miejscowe zmiany zapalne, K nie ma nic Jest napisane o elementach zapalnych, wskazane jest: Cera mieszana i tłusta o nierównej powierzchni i zatkanych porach.

Na tej podstawie zdecyduj sam. Mam Duo, naprawdę to lubię, ale czytam recenzje, które czasami wysuszają skórę i powodują podrażnienia, jeśli skóra jest na nią podatna. Naprawdę mnie nie lubiłem, a raczej nie byłem mój.

EFFACLAR K (+) emulsyjna pielęgnacja skóry tłustej od La Roche-Posay - opinie

Jakość ceny

Skuteczność

Konsumpcja

Emulsja korygująca do skóry tłustej EFFACLAR K + z La Rosh Pose według opinii prawie doskonale spełnia wszystkie swoje funkcje, które przy okazji nie są małe. Do głównych zadań do rozwiązania należą: wyrównanie reliefu skóry, oczyszczenie porów, a także zapewnienie efektu matowania w czasie do 8 godzin, a nawet więcej. Opinia nie jest tak jednoznaczna, więc zalecamy wysłuchanie każdego z nich.

Tekstura oznacza światło, przezroczystość. Dobrze rozłożony, szybko wchłaniany.
Narzędzie opiera się na wodzie termalnej. Podobała mi się emulsja, radzi sobie z zadaniami określonymi w instrukcji. Odświeża skórę, odrywając stare komórki. Emulsja działa delikatnie, delikatnie.

Czarne kropki znikają, zatkane pory są stopniowo usuwane. Nie znaczy to, że ten proces jest szybki. Efekt jest zauważalny po miesiącu aktywnego używania. Dobrze nadaje się jako baza do każdego makijażu.
Dla dziewczyn o tłustej skórze to narzędzie numer 1. Polecam.

Nie zgadzam się, że narzędzie jest odpowiednie dla skóry tłustej. Pieniądze na wiatr. Rura się skończyła, a efekt jest zerowy. Myślałem, że usunę zapalenie i czarne kropki, ale wszystko, co pozostało.

Opakowanie mówi, że jest to dobra baza do makijażu. Kilka razy - walcowany krem ​​tonalny. A także kilka pierwszych razy po aplikacji było mrowienie.
Nieco niewygodne uczucie. Nie radzę brać tej emulsji, nie jest ona warta ustalonej ceny.

Kupiłem emulsję, aby uniknąć ponownego zatkania porów po głębokim oczyszczeniu twarzy. Narzędzie nie jest złe, ale wystarczyło mi trochę ponad miesiąc, stosowane tylko przed snem.

Mogę powiedzieć, że faktura twarzy naprawdę się poprawiła, mniej nierówności. Twarz się zmieniła.
Ale latem lepiej nie stosować emulsji, ponieważ zawiera składniki, które sprawiają, że skóra jest wrażliwa na słońce.

La Rosh Pose Efaklar K + codzienna emulsja korygująca do skóry tłustej, 30ml

Dzięki działaniu mikro peelingów Efaklar K usuwa blokadę porów i wygładza powierzchnię skóry.

Kupując ten produkt możesz otrzymać do 93 punktów bonusowych. Twój koszyk wyniesie 93 punkty, które można zamienić na kupon o wartości 19 rubli.

14 innych produktów z tej sekcji:

Emulsja K + La Roche-Pose Efaklar - innowacja dla skóry tłustej i skłonnej do trądziku: zapobiega ponownemu pojawieniu się niedoskonałości. Po raz pierwszy w składzie Efaklar K, LHA (lipo-hydroksy-kwas) i kompleksu [witamina E + karnozyna + AIRLICIUM] łączy się. Działanie przeciwutleniające przeciw nadmiernemu wydzielaniu sebum 8h. Dzięki działaniu mikro peelingów Efaklar K usuwa blokadę porów i wygładza powierzchnię skóry.

Wskazanie

  • Stałe czarne punkty
  • Nadmierny oleisty połysk
  • Szorstka powierzchnia skóry

Aplikacja

Skóra mieszana i tłusta o szorstkiej powierzchni i zatkanych porach

Skład

  • LHA (Lipo-hydroksykwas) - złuszcza się
  • Kompleks [witamina E + karnozyna + AIRLICIUM] ma regulację przeciwrodnikową i łojotokową.

Wynik

Przy codziennym użytkowaniu narzędzie pozwala skórze uniknąć nawrotów trądziku.

Nie komedogenno. Testowany na skórze trądzikowej. Nie zawiera parabenów.
Wynik

Powierzchnia skóry jest gładka, pory są oczyszczone i zwężone, niedoskonałości są znacznie zmniejszone. Skóra jest czysta, zdrowa i promienna.

Skuteczność

  • Wygładza powierzchnię skóry -94%
  • Zmniejsza czarne kropki po 8 tygodniach -34%
  • Matowanie - 8 godz
  • Utlenianie łoju -61%

Odpowiedni dla skóry wrażliwej - 95%

* Źródło: test konsumencki z udziałem kobiet w wieku 20-39 lat.

Samoocena konsumentów 1 miesiąc po rozpoczęciu stosowania Effaclar K +.

Ocena działania przeciw nawrotom 1 miesiąc po zakończeniu aplikacji Effaclar K +.

Tekstura

Ultra-świeża, nietłusta konsystencja kremowo-żelowa. Szybko się wchłania.

Aplikacja

Stosować codziennie rano i / lub wieczorem na oczyszczoną skórę, unikając okolic oczu. To doskonała podstawa do makijażu.

Formuła

Aqua, Isonoyl Isononanoate, Propylen Glycol, Dimethicone, Aluminium Starchy Alkohol cetylowy, hydroksyhydrocynamonian tetra-di-t-butylu, parafina (zapach).

Seria Efaklar z La Roche-Posay. Jakie opinie?


Lista tematów postów „Seria Efaklar z La Roche-Posay. Jakie są recenzje?” Forum Uroda, zdrowie> Kosmetyki i perfumy

O projekcie

Wszelkie prawa do materiałów zamieszczonych na stronie są chronione prawem autorskim i prawami pokrewnymi i nie można ich kopiować ani wykorzystywać w żaden sposób bez pisemnej zgody właściciela praw autorskich i umieszczania aktywnego linku na stronie głównej portalu Eva.Ru (www.eva.ru) obok z używanymi materiałami.
Za treść materiałów promocyjnych nie ponosi odpowiedzialności edycja. Certyfikat rejestracji mediów El. FS77-36354 z 22 maja 2009 v.3.4.168

Jesteśmy w sieciach społecznościowych
Skontaktuj się z nami

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookie, aby poprawić wydajność i poprawić wydajność witryny. Wyłączenie plików cookie może powodować problemy z witryną. Kontynuując korzystanie ze strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie.

La-Rosh Pose (La Roche-Posay) Efaklar K + Emulsja korygująca do skóry tłustej 30 ml

Matuje przez 8 godzin. Seboreguliruyuschee, odnawiające i przeciwutleniające działanie.

Od pierwszego zastosowania występuje uczucie czystości i świeżości, które utrzymuje się przez cały dzień.

W ciągu zaledwie 1 miesiąca skóra zmienia się:

- struktura skóry jest bardziej wyrównana,
- pory oczyszczone i zwężone,
- tłusty pod kontrolą.

Ma udowodniony efekt przeciw nawrotowi ponownego pojawienia się niedoskonałości skóry i czarnych plam. Testowany pod kontrolą dermatologiczną.

Wskazania do użycia

Do skóry tłustej z zapaleniami i bez stanów zapalnych (czarne plamy, połysk, powiększone pory, niedoskonałości, zaskórniki...).

Zalecenia dotyczące użytkowania

Nakładać rano i / lub wieczorem na oczyszczoną skórę. Unikaj okolic oczu. Doskonała baza do makijażu.

Aktywne komponenty i innowacje

INNOWACJA La Roche-Posay: ANTYOKSYDACYJNE działanie zapobiegające utlenianiu sebum. Po raz pierwszy produkt EFFACLAR K (+) do codziennej pielęgnacji łączy Lipo-Hydroksy-Kwas, który ma działanie mikroskalowe, oraz kompleks [Witamina E + Karnozyna + AIRLICIUM ™] o działaniu przeciwutleniającym i łojotokowym przez 8 godzin. Zawiera La Roche-Posay Thermal Water. Nie zawiera parabenów. Wysoka tolerancja. Nie komedogenno. Hipoalergiczny.

Usługa dostawy jest otwarta codziennie od 10.00 do 21.00

Koszt dostawy w Moskwie na obwodnicy Moskwy:

  • z kwotą zamówienia do 2900 rubli. - 150 rubli,
  • z kwotą zamówienia 2900 rubli. - za darmo

Dostawa kurierska na Moskiewską Obwodnicę odbywa się w tygodniowym harmonogramie za pośrednictwem firmy kurierskiej „Stalker Consulting”.

Dostawa do regionów Rosji realizowana jest przez firmy kurierskie: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

  • Koszt wysyłki jest obliczany przy kasie.
  • Minimalna kwota zamówienia to 1000 rubli za dostawę do miast w Rosji, z wyjątkiem Moskwy, Regionu Moskiewskiego i Petersburga.
  • Dostawa przez rosyjską pocztę jest realizowana wyłącznie w pełnej przedpłacie! Częściowa odmowa przyjęcia towaru jest niemożliwa!
  • 5-10 kg - 100 rubli
  • 10-20 kg - 250 rubli
  • 20-30 kg - 400 rubli
  • 30-50 kg - 600 rubli

m.Sokol. Autostrada Volokolamskoye 2

Czas dostawy: jutro (w obecności towarów w magazynie)
Adres: Hydroproject. Wejście od strony autostrady Volokolamskoye to znak „Apteka”.
Godziny otwarcia: od poniedziałku do piątku od 10:00 do 19:00, od soboty do niedzieli od 11:00 do 18:00

  • Płatność gotówką
    Płatność za zamówienie i dostawę następuje po otrzymaniu zamówienia bezpośrednio do kuriera lub w kasie w punkcie odbioru.
  • Karta bankowa na stronie

Witryna posiada system gromadzenia punktów i ich dalszego wykorzystania w postaci częściowej zapłaty za zamówienie!

  • Punkty są przyznawane i obciążane produktami z katalogu BEAUTY, z wyjątkiem produktów oznaczonych ikoną „Minimalna cena”.
  • Do każdego zamówienia zwracamy 10% wartości towaru w zamówieniu z katalogu BEAUTY.
  • Z punktami możesz zapłacić nie więcej niż 10% ilości towarów następnego zamówienia z katalogu BEAUTY.
  • Ilość punktów na koncie można zobaczyć na koncie w sekcji „Moje bonusy”.

Od 1 października 2018 r. Zostaną wprowadzone nowe warunki programu bonusowego.
Teraz niewykorzystane punkty są spalane (anulowane) 4 razy w roku - 1 stycznia, 1 kwietnia, 1 lipca, 1 października.

1 października wszystkie punkty przyznane do 30 czerwca 2018 zostaną anulowane!

Więcej Artykułów O Rodzajach Trądziku